NEUGODNA ŠALA / Đoković 'osramotio' svoju Jelenu pred 15.000 ljudi

Image

Prvi tenisač svijeta je prvo u osmini finala Australian Opena sredio domaćeg aduta Lleytona Hewitta, a potom je pred ispunjenim tribinama Rod Laver Arene i TV kamerama svojoj djevojci Jeleni priuštio pravi neugodnjak.

24.1.2012.
10:24
VOYO logo

Svemu je nakon meča kumovao službeni spiker i bivši vrhunski tenisač Jim Courier, koji je Novaka Đokovića upitao je li sa sobom ponio mobitel. Pritom ga je podsjetio da se uoči susreta s Hewittom u restoranu zabavljao slikajući goste.

"To je bio mobitel mog trenera, a koristio sam aplikacuju koja deformira lica ljudi", priznao je srpski tenisač te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećaš se kako sam se našalio s tobom  da je tako izgledala Jelena kada sam je upoznao, ali otkako se počela zabavljati sa mnom, puno je ljepša", ispalio je Đoković kojeg je na tribini gotovo u nevjerici slušala zaručnica Jelena Ristić.

"Morat ćeš večeras odgovoriti na mnoga pitanja", kratko mu je odgovorio Courier, no svi koji poznaju Noleta, uključujući i njegovu djevojku, znaju da je riječ o velikom zabavljaču, pa mu Jelena ove izjave sigurno neće uzeti za zlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo