'TO SE ČINI KAO ODLIČNA OPCIJA' / Dirk Nowitzki odlazi u Kinu

Image

Najkorisniji igrač prošlogodišnjeg NBA finala Dirk Nowitzki mogao bi prijeći u kineski košakraški klub Zhejiang Lions za vrijeme 'lockouta'.

7.8.2011.
13:31
VOYO logo

Kineski košarkaški klub Zhejiang Lions uključio se u utrku za najkorisnijim igračem prošlogodišnjeg NBA finala, košarkašem Dallas Mavericksa Dirkom Nowitzkim.

Lockout prijeti neodigravanjem čak i cijele sezone u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta što je znak svim klubovima svijeta da krenu u lov na najbolje igrače NBA lige zainteresirane za angažmanom tijekom štrajka. Tako se na meti europskih pa i azijskih klubova našla njemačka zvijezda Dirk Nowitzki koja ne bi imala ništa protiv igranja negdje za vrijeme "lockouta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kina se čini kao odlična opcija", rekao je Nowitzki. Holger Geschwindner, savjetnik Nijemca, rekao je da prvo treba pričekati novi sastanak lige i igrača na kojem bi se slika o tome koliko će potrajati štrajk trebala iskristalizirati.

"Ukoliko se pokaže da bi 'lockout' mogao trajati cijelu sezonu tada ćemo potražiti angažman u nekoj od najjačih liga svijeta", rekao je 65-godišnji savjetnik Nowitzkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike