DIREKTOR BERLUSCONIJEVOG KLUBA OBJASNIO ZAŠTO SU ODLUČILI DOVESTI MARIĆA: / Otkrio i tko je dao ključni pristanak za taj transfer

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prema pisanju Sky Sportsa, Osijek bi na ovom transferu trebao zaraditi minimalno četiri i pol milijuna eura

7.8.2020.
15:35
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski napadač Mirko Marić stigao je u petak u Italiju, gdje bi trebao proći liječnički ugovor i potpisati ugovor s tamošnjim drugoligašem Monzom.

Image
[VIDEO] MARIĆ PRIVATNIM AVIONOM STIGAO U MILANO: /

Najbolji strijelac Osijeka potpisuje za Berlusconijev klub

Image
[VIDEO] MARIĆ PRIVATNIM AVIONOM STIGAO U MILANO: /

Najbolji strijelac Osijeka potpisuje za Berlusconijev klub

Marić je u Milano stigao privatnim zrakoplovom kojeg je po njega poslao vlasnik Monze Silvio Berlusconi, a nakon slijetanja obratio se prisutnim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što sam ovdje. Želim zahvaliti Monzi i veselim se igranju u Serie B", rekao je Marić, nakon kojeg je riječ dobio diektor Monze Filippo Antonelli koji je otkrio da se dugo radilo na tom transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galliani dao dozvolu

"Na ovom poslu smo radili mjesecima, hvala što je Galliani dozvolio da ga dovedm. On je napadač koji je snažan, tehnički je dobar, igra lijevom nogom i može biti istueni ili povučeni napadač. Odličan je i na malom prostoru", izjavio je Antonelli, a prenosi Monza News.

Sky Sport Italia je objavio da će Monza za Marića Osijeku platiti četiri i pol milijuna eura, plus razni bonusi, što je ogromna svota za drugoligaški klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je u prošloj sezoni Prve hrvatske nogometne lige postigao dvadeset pogodaka i zajedno s Mijom Caktašom iz Hajduka i Antoniom Čolakom iz Rijeke dijelo prvo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca, ali je titula najefikasnijeg pripala Čolaku jer je do 20 golova stigao s najmanjom minutažom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno ga se povezivalo s transferom u škotski Rangers, nakon što su ga kamere snimile u Glasgowu, no čini se da ipak neće završiti na Otoku.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Mirko Marić

Berlusconijev novi klub

Bivši čelnik slavnog prvoligaša Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi je postao vlasnik Monze 2018. godine, a klub je ove godine promoviran u Drugu talijansku ligu, jer je Talijanski nogometni savez odlučio da neće biti nastavka natjecanja u Trećoj ligi, koje je prekinuto zbog koronavirusa, a Monza je u trenutku prekida bila vodeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je puno poznatiji po tome što je bio vlasnik slavnog talijanskog prvoligaša Milana čak 31 godinu i u tom razdoblju klub je bio pet puta prvak Europe (1988–89, 1989–90, 1993–94, 2002–03, 2006–07), te osam puta najbolji u Italiji, a posljednji naslov državnog prvaka osvojio je u sezoni 2010–2011.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo