PORTUGALAC DOBIO OTKAZ / Dinamov gazda pred svima 'napucao' Tonela!

Image
Foto: Pixsell

Na kraju svog jednosatnog obraćanja javnosti Zdravko Mamić je poručio kako je iskusni portugalski branič Tonel 'prošlost' i da više ne može trenirati s prvom momčadi.

29.10.2012.
13:23
Pixsell
VOYO logo

Dinamov je gazda izabrao stranu u sukobu koji je počeo krajem prošloga tjedna. Tada je trener Ante Čačić javno kritizirao braniča Tonela i njegove igre što se iskusnom Portugalcu nije svidjelo. Uzvratio je treneru preko svog menadžera Đikića, a zatražio je i razgovor sa Zdravko Mamićem.

Na kraju je s njim razgovarao sportski direktor Zoran Mamić i činilo se da se za tijekom vikenda situacija primirila, no Mamić stariji je u ponedjeljak na konferenciji za novinare objavio iznenađujuću vijesti koju je obrazložio ovim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

"Moram nešto reći na dnevnoj razini, o stvarima o kojima se mora nešto reći. Konkretno, Čačić - Tonel. U petak sam pročitao komentar našeg Čačića na Tonelovu igru i skoro mi se zaledila krv u žilama. Rekao sam Čačiću da je to neprimjerena komunikacija prema igraču koji je primjer pravog profesionalca, i trener je rekao da se slaže sa mnom. Kasnije su došli Tonel i njegov menadžer Đikić, s njima je razgovarao Zoki rekavši da mora se nacrtati u svlačionici i odrađivati svoje obaveze. Čuo sam i da se kasnije trener Čačić pred svima u svlačionici ispričao Tonelu što je, složit ćete se, rijedak slučaj", počeo je Maminjo.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

"I kada se sve smirilo - Čačić je otišao u Vinkovce na utakmicu, a Zoki je poručio Tonelu što treba činiti - Portugalac je iz mira svoga doma, opet inicirao cijelu aferu. I sada mu poručujem s ovoga mjesta da mu se zahvaljujem na svemu što je učinio za klub, ali kažnjavam ga s 50.000 eura i ne može više trenirati s prvom momčadi. S Tonelom se neće potpisati novi ugovor, on je završena priča, a sam će odlučiti hoće li ostati u Dinamu do kraja sezone", objavio je maksimirski gazda rastanak s iskusnim portugalskim braničem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo