DINAMO PREDSTAVIO NOVU AKVIZICIJU: / 'Bit će u perspektivi jedan bitan i važan igrač za nas'

Image
Foto: Screenshot

Tijekom karijere Hajrović je nastupao za Grasshoppers, Galatasaray, SD Eibar i Werder Bremen.

31.1.2018.
15:43
Screenshot
VOYO logo

Bosanskohercegovački nogometaš Izet Hajrović (26) postao novi igrač Dinama. Krilni napadač potpisao je ugovor na 2+2 godine s Modrima te će nositi dres s brojem 8, objavio je klub na službenoj stranici.

Image
ZABRINJAVAJUĆE BROJKE DINAMOVA POJAČANJA: /

Pape nahvalio veznjaka, ali jedna mu stvar ne ide u prilog

Image
ZABRINJAVAJUĆE BROJKE DINAMOVA POJAČANJA: /

Pape nahvalio veznjaka, ali jedna mu stvar ne ide u prilog

"Njegovim angažiranjem dobili smo kvalitetu više i konkurenciju, međunarodno iskustvo i bit će u perspektivi jedan bitan i važan igrač za nas. Sličnog je nogometnog puta kao Gavranović, rođen u Švicarskoj.. Ima kvalitetno igračko iskustvo, reprezentativac je BIH. Napravili smo dobar postao, kvalitetan je i karakteran, i što je najvažnije ima kvalitetu za našu momčad", izjavio je ovim povodom sportski direktor Marijan Vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitna forma

"Osjećaji? Super, sretan sam što sam došao u veliki klub, jer Dinamo je veliko ime u Europi. S nestrpljenjem čekam nastup i trening s momčadi", kazao je Hajrović te se osvrnuo na svoje fizičko stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dobrom sam stanju, već početkom siječnja smo počeli s pripremama u Bundesligi. Imam veliko iskustvo, veliku kvalitetu, moji su ciljevi da budemo svi zajedno prvaci i osvojimo Hrvatski kup. Vrlo je važno da se plasiramo u skupine Lige prvaka. Moja najdraža pozicija? Mogu igrati sve ofenzivne pozicije, trener je taj koji odlučuje koju ću poziciju igrati", dodao je i poručio da je spreman preuzeti odgovornost.

"Naravno da sam spreman. Odlučio sam se za dres s brojem 8 i jasno mi je da stojimo pod pritiskom zbog veličine kluba. Međutim, nije mi to problem. Neće biti problema kod prilagodbe, jer jezik i kulturu već poznam. Smatram da ću u Dinamu napraviti korak unaprijed u karijeri", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere Hajrović je nastupao za Grasshoppers, Galatasaray, SD Eibar i Werder Bremen. Za reprezentaciju BIH odigrao je 24 utakmice te pritom postigao četiri pogotka. Također ima jedan nastup za reprezentaciju Švicarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo