SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL / Dinamo je za nas nepoznanica!

Momčad Real Madrida stigla je u Zagreb gdje ih je dočekalo nekoliko stotina navijača. Na konferenciji za novinare rekli su da je Dinamo lakši protivnik u grupi.

13.9.2011.
19:24
VOYO logo

Ekipa Kraljevskog kluba Real Madrida oko 17.30 sati stigla je u Zagreb.

Na Plesu ih je dočekalo 200-ak znatiželjnika. Sportski direktor Reala, Zinedine Zidane mahnuo im je te se s nekima od njih i rukovao.

Jose Mourinho se ipak nije pojavio na novinarskoj konferenciji u Maksimiru. Iako je pod suspenzijom i ne može voditi Real Madrid na utakmici protiv Dinama, Mourinho ima pravo održati konferenciju, no umjesto njega u Plavom salonu maksimirskog stadiona pojavili su se njegov pomoćnik Aitor Karanka, te veznjak Xabi Alonso.

 Obojica su na stadion stigla direktno iz zrakoplovne luke, dok je ostatak delegacije "Kraljevskog kluba" u kojoj se nalazi i legendarni Zinedine Zidane otišao u hotel Esplanada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Novinarima se prvo obratio Karanka naglasivši kako je Dinamo za Španjolce velika nepoznanica jer dugo nije igrao u Ligi prvaka, ali i dodao: "Dinamo je najlakši suparnik u našoj skupini, premda smo svjesni da neće biti jednostavno."

Karanka je istaknuo kako Mourinho još uvijek nije odredio sastav koji će istrčati na maksimirski travnjak, poručivši kako je oporavak Samija Khedire i Lassane Diarre osnažio konkurenciju u sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačnu odluku donijet ćemo uoči utakmice. Neki igrači su bili dugo izvan terena pa treba biti oprezan," dodao je.

Za razliku od Karanke, španjolski reprezentativac Xabi Alonso ipak je bio nešto oprezniji. "Posljednjih dana smo analizirali igru Dinama. Gledali smo video zapis i primjetio sam da Dinamo ima nekoliko kvalitetnih igrača. Moglo bi biti komplicirano ukoliko se opustimo. Svjesni smo motiva Dinamovih igrača i činjenice da dugo nisu igrali u Ligi prvaka."

U videozapisu pogledajte kako je izgledao dolazak momčadi Reala Madrida te konferenciju za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo