rutinska pobjeda / Dinamo čeka pakao: Bayern na Allianz Areni bez problema savladao Leverkusen s 3-0

Image
Foto: AP Images

Dinamov suparnik u Ligi prvaka na vrhu je ljestvice Bundeslige s maksimalnih devet bodova iz tri utakmice i gol razlikom 10-1

29.8.2015.
20:54
AP Images
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 3. kola njemačke Bundeslige nogometaši Bayerna s uvjerljivih su 3-0 svladali Bayer Leverkusen.

Momčad Pepa Guardiole načela je "apotekare" u 26. minuti, kad se Douglas Costa nakon sjajnog prijema dugog dodavanja sjurio u kazneni prostor po lijevoj strani, ubacio u peterac gdje je Thomas Mueller samo postavio nogu za vodeći pogodak. Bio je to rezultat prvog poluvremena, a u drugom dijelu su Bavarci postigli još dva pogotka iz kaznenih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 60. minuti, nakon prekršaja na Vidalu, siguran realizator s bijele točke bio je Thomas Mueller. Deset minuta poslije Hilberta je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a ovoga puta loptu je u mrežu poslao Arjen Robben za konačnih 3-0 i svoj prvi pogodak u novoj sezoni.

Dinamov suparnik u Ligi prvaka na vrhu je ljestvice Bundeslige s maksimalnih devet bodova iz tri utakmice i gol razlikom 10-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo