PROGOVORIO I PETEV

DINAMO BJESNI ZBOG PRIČE O BAHATOM PORTUGALCU: Stiglo pojašnjenje slučaja Machado

Nakon što je objavljena vijest da Paulo Machado najvjerojatnije više neće zaigrati za Dinamo jer od navodno odbio biti pričuva Dinamovim klincima na utakmici Lige prvaka protiv Seville, javili su se iz kluba.

BAHATI PORTUGALAC PREVRŠIO SVAKU MJERU: Otkrivena velika istina o Machadu koji više neće zaigrati za Dinamo!

“Ovim putem demantiramo napise u određenom dijelu medija koji sugeriraju kako je Paulo Machado odbio ”biti pričuva Dinamovim klincima” na utakmici Lige prvaka sa Sevillom”; objavio je Dinamo, a o svemu se se očitovali trener Ivajlo Petev i sam nogmetaš.

“Paulo je odigrao puno utakmica nakon ozljede i njegov izostanak protiv Seville bio je isključivo u cilju da ga se odmori. On je profesionalno primio moju odluku i nije pravio baš nikakve probleme. Uostalom, dan kasnije normalno je trenirao s momčadi te konkurira za utakmicu sa Cibalijom. Zar mislite da bi bilo drugačije da je odbio klupu?”, poručio je Petev.

 

Ivajlo Petev

“Ne znam zbog čega se konstantno pojavljuju neistinite priče o meni. Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema. Nakon Seville vratio sam se treninzima i sve je u redu. Profesionalac sam i ne želim da mediji iznose neistine o meni”, rekao je za službenu stranicu nakon pojave napisa u medijima Paulo Machado.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr