DINAMO 11. PUT ZAREDOM PRVAK HRVATSKE: / Rijeka kiksala i više ih ne može prestići

Image

Remijem između Splita i Rijeke nogometaši Dinama osigurali su 11. naslov prvaka zaredom. Dva kola prije kraja Dinamo ima šest bodova više te ih Riječani više ne mogu preskočiti.

1.5.2016.
20:56
VOYO logo

Riječani su ostali bez pobjede protiv Splita u dvoboju u kojem su propustili niz prilika, a najveće na samom kraju utakmice. Mitrović je četiri minute prije kraja udarcem glavom pogodio vratnicu, a u 89. minuti je vratar Duka obranio udarac Bezjaka iz blizine. U zadnjim sekundama junak dvoboja Duka je obranio i veliku prigodu Gavranoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 15 minuta utakmice nije, inače, donijelo puno akcije. Rijeka je prvi put došla u priliku u 19. minuti kada se Ristovski sjurio u kazneni prostor. Iako je Gavranović je bio sam u pet metara, Ristovski je pokušao proigrati Bezjaka pa je Vrgoč izbio loptu u korner.

U 31. minuti Gavranović je tukao s 18 metara, ali Buka brani. Dvije minute kasnije Matei opalio poktaj uz vratnicu. Poslije toga Bradarić namjetio priliku Tomasovu, ali je nejgov udarac blokirao Vrgoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva Splitova prilika

S druge strane, Split je a tek kraju poluvremena stigao do prve prilike. Vargić je pogriješio u dodavanju, a loptu je odnio Bagarić, a njegov udarac s 15 metara obranio je vratar Rijeke.

U nastavku je Tomasov pobjegao obrani Splita, ali udarac u bliži kut odbio Duka. Rijeka je bila blizu gola u 65. minuti. Bradarić je ubacio iz kornera, a Bezjak se izborio za loptu, međutim sjajni Duka je zaustavio njegov udarac sa sedam metara. Desetak minuta kasnije Bradarić je tukao iz prve sa 16 metara, ali Duka je opet obranio udarac. Potom su se Riječani ispromašivali u samoj završnici pa je ostalo 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Split - Rijeka 0:0

SPLIT: Duka, Oremuš, Rrahmani, Vrgoč, Majstorović, Obšivač, Vidović, Barcenas, Arroyo, Franjić, Bagarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEKA: Vargić, Ristovski, Samardžić, Lešković, Žuta, Maleš, Gavranović, Bradarić, Tomasov, Matei, Bezjak.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo