solidna partija / Devet poena Bogdanovića u porazu protiv Warriorsa

Image
Foto: AP Images

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sinoć je u susretu protiv Golden State Warriorsa startao u prvoj petorci, no njegova je momčad poražena rezultatom 107-99, pri čemu je Bogdanović zabio devet poena.

14.11.2014.
10:55
AP Images
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sinoć je u susretu protiv Golden State Warriorsa startao u prvoj petorci, no njegovi su Brooklyn Netsi poraženi na gostovanju kod Golden State Warriorsa sa 107:99.

Momčad Bojana Bogdanovića odlično je krenula u susret, no u drugoj i trećoj četvrtini je došlo do pada koncentracije, a Curry i Thompson iz redova Warriorsa su iskoristili tu priliku i osigurali slavlje svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je na terenu proveo čak 37 minuta, u kojima je postigao devet poena uz dvije asistencije. Najefikasniji je u redovima Netsa bio Jarret Jack sa 23 poena, dok Mirza Teletović u 23 minute provedene na terenu uz očajan šut 0-5 nije upisao ni jedan poen.

Bogdanović zasad može biti zadovoljan svojom debitanstkom sezonom u NBA ligi, jer u prosjeku igra 29 minuta i ubacuje 10 koševa po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet uzastopnih pobjeda Toronto Raptorsi su kod kuće izgubili od Chicago Bullsa 93-100, a briljirao je centar Pau Gasol sa 27 poena i 11 skokova. Derrick Rose, koji je propustio dvije sezone zbog teških ozljeda, upisao je 20 koševa za Bullse, ali je pred kraj susreta lakše ozlijedio gležanj. Ekipu Toronta predvodio je Kyle Lowry sa 20 poena i 8 asistencija.

I nakon osam susreta Philadelphia je bez pobjede, a sinoć je izgubila od Dallasa 70-123. Kod pobjednika istaknuo se Dirk Nowitzki sa 21 košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo