POHVALA FRANCUZIMA / Dejan Lovren napao hrvatske novinare

Image
Foto: PIXSELL

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i Lyona Dejan Lovren na večerašnjoj se novinarskoj konferenciji u Plavom salonu stadiona Maksimir obrušio na hrvatske novinare nezadovoljan načinom na koji naši mediji pišu o njegovim igrama u redovima francuskog sastava.

6.12.2011.
20:08
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski branič u redovima Lyona Dejan Lovren obrušio se na hrvatske novinare na novinarskoj konferenciji u Plavom salonu stadiona Maksimir jer je nezadovoljan načinom na koji mediji pišu o njegovoj igri u Francuskoj.

"Hvala francuskim novinarima što su došli ovamo, a žao mi je što nisu došli hrvatski novinari koji tako 'lijepo' pišu o meni. Vidim da nitko nije postavio pitanje," kazao je Lovren, te dodao: "Jako je tužno što na cijeloj press konferenciji nijedan hrvatski novinar nije postavio pitanje, a tako su pametni kada treba pisati o mojim igrama," poručio je bivši igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najavi sutrašnje utakmice protiv Dinama Lovren je istaknuo kako se nada uvjerljivoj pobjedi Lyona i prolasku u osminu finala. "Naravno da vjerujemo u prolaz i do zadnje sekunde se nećemo predati već ćemo pokušati zabiti što više golova kako bismo imali priliku za plasman u sljedeću fazu natjecanja.

Izlaganju hrvatskog braniča sjajno se uklopio i trener "lavova" Remi Garde koji je samouvjereno, na rubu bahatosti poručio. "Dinamo je u problematičnoj situaciji i mislim da je realno očekivati kako ćemo u srijedu zabiti nekoliko golova i doći do pobjede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener francuskog velikana je naglasio kako će u slučaju neuspjeha to biti velik neuspjeh. "Osjećam laganu tugu zbog mogućnosti da ne nastavimo natjecanje u Ligi prvaka, a trener je uvijek kriv kada se ne ostvari zacrtani rezultat."

Lyonu za prolaz u osminu finala treba uvjerljiva pobjeda protiv Dinama, ali i trijumf Real Madrida u Amsterdamu protiv Ajaxa. Nizozemci trenutačno imaju osam bodova i plus tri razliku pogodaka, a Lyon pet bodova i razliku pogodaka minus tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda će netko reći kako lovimo čudo, no naš cilj je prolaz u osminu finala," zaključio je Garde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo