IZBAČEN IZ MOMČADI / Danac odbio ući u igru protiv Italije

Image
Foto: 123people.se

"Kazao sam Mtiligi u poluvremenu da se počne zagrijavati, a on mi je odgovorio da ne može igrati. Istog trenutka sam ga izbacio iz svlačionice. U nogometu sam već 40 godina i nikad nisam doživio ovako nešto. Nije problem što se prema meni ponio tako, iznevjerio je suigrače", kazao je danski izbornik Olsen.

17.10.2012.
17:02
123people.se
VOYO logo

Danski izbornik Morten Olsen izbacio je iz reprezentacije igrača Nordsjeaellanda PatrickaMtigilu jer je odbio ući u igru u kvalifikacijskoj utakmici s Italijom.

"Mtiliga više neće zaigrati za Dansku dok sam ja izbornik", kazao je Olsen nakon utakmice koju su Danci izgubili s 1:3, a izbornik je u prvu postavu stavio Simona Poulsena, što se Mtigili nije svidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazao sam Mtiligi u poluvremenu da se počne zagrijavati, a on mi je odgovorio da ne može igrati. Istog trenutka sam ga izbacio iz svlačionice. U nogometu sam već 40 godina i nikad nisam doživio ovako nešto. Nije problem što se prema meni ponio tako, iznevjerio je suigrače", kazao je Olsen. Inače, crnoputog Mtiligu su na utakmici u petak u Bugarskoj rasistički vrijeđali bugarski navijači, o čemu je pokrenuta istraga u FIFA-i.

Danci su u velikim problemima u kvalifikacijskoj skupini B u kojoj vodi Italija s 10 bodova, a Danska ima samo dva iz tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo