DALLAS SVLADAO HEZONJIN PORTLAND, DONČIĆ PONOVNO BIO U PRVOM PLANU: / Ovo mu još nikad nije uspjelo

Image
Foto: AFP

Hezonja je u 19 minuta postigao sedam koševa, Šamanić i Žižić nisu ulazili u igru

18.1.2020.
8:18
AFP
VOYO logo

Dallas Mavericksi pobijedili su Portland Trail Blazerse 120:112., a prvo ime susreta bio je fenomenalni Slovenac Luka Dončić koji je ubacio 35 koševa. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja odigrao je 19 minuta za Portland tijekom kojih je postigao sedam poena i upisao tri skoka.

Iako u utakmici protiv Portlanda nije srušio niti jedan rekord NBA lige, Dončić je srušio jedan svoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lillard najbolji u Trail Blazersima

On je Trail Blazersima ubacio osam trica, što mu je najbolji učinak u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobru utakmicu u redovima Dallasa imao je i Tim Hardaway koji je postigao 29 poena. Kod Portlanda najefikasniji bio je Damian Lillard s 34 koša.

Young vodio Atlantu do pobjede

Atlanta Hawks su sa 121-120 bili bolji od domaćih San Antonio Spursa, a odlučujuću pobjedničku tricu zabio je Kevin Huerter sedam sekundi prije kraja. Trae Young je sa 31 ubačajem predvodio Atlantu. Kod Spursa je najbolji bio De Mar DeRozan sa 25 koševa, a Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacers su kod kuće sa 116-114 svladali Minnesota Timberwolvese, a Malcolm Brogdon je zabio pobjednički koš 18.7 sekundi prije kraja. T.J. Warren je bio najbolji strijelac Indiane sa 28 poena.

Miami Heat su u gostima sa 115-108 bili bolji od Oklahoma City Thundera kojeg je predvodio Kendrick Nunn sa 22 koša. Igrači Thundera su postigli čak 18 trica, najviše ove sezone, od čega je sedam zabio Danilo Gallinari koji je utakmicu završio sa 27 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazi Bullsa i Wizardsa

Memphis Grizzlies su sa 113-109 svladali Cleveland Cavalierse, a Dillon Brooks je za pobjedu domaće momčadi ubacio 26 koševa. Collin Sexton je bio najbolji u redovima Clevelanda sa 28 koševa, Kevin Love je dodao 19, a Ante Žižić nije ulazio u igru.

Philadelphia 76ers su sa 100-89 pobijedili Chicago Bullse, a Toronto Raptors sa 140-111 Washington Wizardse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo