S kim na Francuze / Dalić mijenja jednog igrača u prvih 11 za finale: Perišić će biti spreman

Image
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

Od prve minute trebao bi startati Josip Pivarić, koji će na lijevom bočnom zamijeniti Ivana Strinića

14.7.2018.
13:10
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Kako doznaje Večernji list, za sutrašnje finale Svjetskog prvenstva na moskovskom Lužnjikiju (16.00), hrvatski izbornik Zlatko Dalić napravit će jednu promjenu u odnosu na početni sastav koji je iznio čitavo prvenstvo.

Od prve minute trebao bi startati Josip Pivarić, koji će na lijevom bočnom zamijeniti Ivana Strinića, standardnog u početnih 11 u prijašnjim utakmicama, koji je pak propustio jučerašnji trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Modrić poslao poruku mladima širom svijeta: 'Prošao sam dosta toga, ali nikad se nisam predao'

Trenirala nisu ni četvorica drugih igrača. Najozbiljnija je situacija s Ivanom Perišićem, no prema posljednjim informacijama bit će spreman za finale. Otprije načeti Subašić, Vrsaljko i Lovren također nisu trenirali, ali radi predostrožnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Dalić najavio seizmički poremećaj u Hrvatskoj: 'Idemo u fight, bacimo ćemo se na glavu'

Hrvatska bi time trebala istrčati u formaciji 4-2-3-1 sa sljedećim igračima: Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić - Brozović, Rakitić - Rebić, Modrić, Perišić - Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> RTL-ova snimka na kojoj turisti pjevaju 'Lijepu našu' postala hit: Pogledajte nogometnu groznicu s juga

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. Gosti emisije će biti Nikola Jurčević, Marko Naletilić i Ankica Mamić.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo