LEGENDA NA PARKETU / Čuveni Michael Jordan još uvijek 'ima to u sebi'

Image
Foto: Sceenshot

Michael Jordan je skinuo dijelo, navukao tenisice i pridružio treningu svoje momčadi. Mladi je igračima pružio neprocijenjivu lekciju na terenu, a mnogi se slažu da legendarni NBA košarkaš i u 49. godini života još uvijek može ravnopravno igrati s aktivnim igračima.

13.12.2012.
12:55
Sceenshot
VOYO logo

Michael Jordan se u utorak pridružio treningu Charlotte Bobcatsa, NBA kluba čije je vlasnik. Legendarni košarkaš je navukao tenisice i u trenirci odradio 'jedan-na jedan' s mlađim igračima svoje momčadi Geraldom Hendersonom i Michaelom Kidd-Gilchristom.

"Bilo je baš cool. Njegov pogled na košarkašku igru je doista jedinstven. Još uvijek ima to u sebi, sjajan šut i dribling. Što se tiče obrane, ne znam je li na staroj razini, ali još zna zabiti", komentirao je Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zna sve o ovoj igri. Iskreno, kada ga gledam, mislim da još uvijek može aktivno igrati ako to želi", dodao je Bismack Biyombo, dodavši da bi jednom 50-godišnjaku vjerojatno bilo teško naganjati 25-godišnje igrače po terenu, ali da Jordan na praketu izgleda "odlično".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo