POVRATAK KORIJENIMA / Cro Cop se vratio u velikom stilu

Image
Foto: YouTube

Cro Cop se u velikom stilu vratio u K-1 - u nedjelju navečer u svojoj prvoj borbi u toj disciplini nakon devet godina nokautirao je Javiera Lorena Jorgea.

28.5.2012.
7:13
YouTube
VOYO logo

Hrvatski borac MirkoFilipovićCroCop (37) ostvario je u nedjelju navečer u Madridu pobjedu na Rising K-1 spektaklu pošto je u drugoj rundi nokautirao Španjolca Javiera LorenaJorgea.

Bila je to prva Filipovićeva borba u K-1 nakon devet godina izbivanja iz sporta iz kojeg se otisnuo u MMA svijet. Cro Cop je bio jedna od zvijezda večerašnjeg spektakla, a protivnik mu je bio jedanaest kilograma lakši i devet godina mlađi Španjolac Loren. Cro Cop je na 107, a Loren na nešto manje od 96 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović je u K-1 zagazio 1996. godine sa 22 godine i već u prvoj borbi i pobjedom protiv Francuza JeromeaLeBannera najavio je svijetlu budućnost. Posljednju borbu pod okriljem K-1 Mirko je odradio 2003. godine u Saitama Areni protiv BobaSappa. Prije nešto više od dva mjeseca slavio je u Areni Zagreb u revijalnoj borbi protiv RayaSefa. Cro Cop je u K-1 ostvario 17 pobjeda, od čega 11 nokautom, dok je sedam puta kapitulirao. Hrvatski borac je s K-1 organizacijom potpisao ugovor na tri borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo