TIJESNA POBJEDA / Cro Cop jedva na bodove prošao Blakea!

Image
Foto: PIXSELL

U prvom kolu K-1 turnira u Tokiju hrvatski borac imao je dosta problema s Randyjem Blakeom. Iako je u prve dvije runde dominirao, prljavi udarac mladog Amerikanca u trećoj rundi poslao je Cro Copa na pod. Suci su ipak pobjedu dodijelili Filipoviću.

14.10.2012.
14:01
PIXSELL
VOYO logo

Pozivni turnir K-1 World Grand Prix u hramu sumo borbe u Tokiju ponudio je prve obračune 16 boraca. Posljednji među njima u ring je ušao Mirko Filipović protiv mladog Amerikanca Randyja Blakea.

U prvoj rundi Cro Cop je dominirao, agresivno je išao prema svom suparniku, a u drugoj rundi je svojim čuvenim lijevim high-kickom poslao američkog borca na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj su se stvari zakomplicirale nakon što je Filipović primio neočekivani i prljavi udarac od Blakea.

Naime, dok se naš borac još ispričavao za jedan potez u klinču i pritom držao spuštene ruke, Amerikanac se okrenuo i direktom u bradu poslao Cro Copa na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj potez je podigao publiku na noge i pošteno naljutio hrvatskog borca koji se krenuo revanširati mladom Amerikancu, no ubrzo je uslijedio kraj borbe.

Pobjeda je na kraju pripala Mirku Filipoviću i to vrlo tijesnom sudačkom odlukom, pa se hrvatski borac jednim korakom približio finalu ovog prestižnog K-1 turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću borbu imat će u četvrtfinalu World Grand Prixa koje će se za tri mjeseca održati u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo