Crno-belima bod i poslednje mesto (VIDEO)

Remi na oproštaju od Evrope. Partizan - Rubin 1:1 (0:0)

6.12.2012.
23:21
VOYO logo

Fudbaleri Partizana i Rubina iz Kazanja igrali su nerešeno 1:1 (0:0), u poslednjem 6. kolu H grupe Lige Evrope.

Prvak Srbije završio je takmičenje na poslednjem mestu sa tri boda, dok je Rubin ranije izborio plasman u nokaut fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strelci su bili Saša Marković u 53. za Partizan, a Rondon u 59. minutu za Rubin.

U drugom meču H grupe Inter je na svom terenu takođe remizirao sa azerbejdžanskim Nefčijem (2:2), koji je tako zbog bolje gol razlike završio takmičenje ispred srpskog šampiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadionu u Humskoj prisustvovalo je jedva 4.000 gledalaca, koji su videli pravu uspavanku u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu priliku u nastavku susreta ima Partizan. Nakon što je Šćepović prograo Sašu Markovića, vezista crno-belih se našao u dobroj poziciji na desetak metara od gola, ali je usledio vrlo loš šut i lopta odlazi daleko od gola. Da ipak ima dobar šut, Saša Marković je pokazao u 53. minutu. Lazar Marković je centrirao sa desne strane, a njegov prezimenjak je primio loptu na ivici kaznenog prostora i potom je zakucao iza leđa nemoćnog Arlauskisa.

Kada se činilo da će razigrani domaći fudbaleri nastaviti sa napadima, Rubin je preuzeo inicijativu i posle samo pet minuta izjednačio. Ansaldi je centrirao sa leve strane, a Rondon je bio gotovo sam na petercu i nije mu bile teško da udarcem glavom pogodi mrežu. Partizan je možda oštećen u 61. minutu kada je posle duela sa istrčalim golmanom Rubina pao Lazar Marković, ali sudija Hanson je samo pokazao da se igra nastavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici meča tempo je ponovo opao iako su oba tima imala želju da dođu do pobede. Delovalo je da su napadi tima iz Kazanja opasniji, dok je Partizan čekao grešku protivnika i priliku da uradi nešto više iz kontranapada.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo