DVOBOJ GIGANTA / Cristiano Ronaldo u paklu 'Zlatan Arene'!

Image
Foto: goal.com

Nakon što je Portugal u prvom susretu dodatnih kvalifikacija za SP 2014. u Lisabonu golom Cristiana Ronalda pobijedio Švedsku 1:0, slijedi uzvrat u 'Zlatan Areni' kako su Šveđani prozvali Friends Arenu u Solni.

18.11.2013.
11:52
goal.com
VOYO logo

U osam susreta koliko je švedska reprezentacija odigrala na novom stadionu koji je otvoren u listopadu 2012. godine, Zlatan Ibrahimović je zabio deset golova. Šveđani se nadaju kako će 'Ibro' sjajnu seriju nastaviti i u utorak protiv Portugala.

"U prvom susretu smo izgubili previše lopti. Jednu našu pogrešku Portugal je kaznio. U uzvratnom susretu moramo odigrati savršenu utakmicu ukoliko želimo izboriti SP," kazao je švedski izbornik Erik Hamren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je u Lisabonu bio neprimjetan, i sam je to priznao nakon utakmice. Međutim, napadač PSG-a ne gubi nadu.

"Portugal je bio bolji, no mi smo i dalje u igri. Ostaje nam nada da ćemo pred svojim navijačima odigrati daleko bolje," istaknuo je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njega, Cristiano Ronaldo je odigrao odličnu utakmicu. Zvijezda Real Madrida je protiv Švedske postigla 44 gol u portugalskom dresu i nedostaju još samo tri do poravnanja s Pedrom Pauletom na ljestvici najboljih strijelaca portugalske vrste.

"Očekujem neizvjesnu i kompliciranu utakmicu. Sasvim sigurno neće nam biti lako. Pokušat ćemo rano postići pogodak kako umirili domaćine," poručio je Ronaldo, dok je portugalski izbornik Paulo Bento dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda i više od same pobjede raduje me sjajna igra koju smo prikazali. Imali smo niz prilika i ukoliko ponovimo takvu igru u drugom dvoboju izborit ćemo plasman u Brazil."

Portugal lovi šesto svjetsko prvenstvo, pri čemu četvrto u nizu, dok su Šveđani do sada nastupili na jedanaest svjetskih prvenstava, no na posljednjem u Južnoj Africi 2010. nisu bili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo