CRISTIANO RONALDO ĆE PODIVLJATI KADA ČUJE ZA OVO: / Ostvaruje se najgori scenarij za Juventus i neće se tako lako izvući

Image

alijani su, eto, donijeli pravilo koje brani talijanskim prvoligašima sudjelovanje u natjecanjima koje ne organizira UEFA

26.4.2021.
16:42
VOYO logo

I dok UEFA službeno još uvijek nije ni na koji način sankcionirala klubove koji su se odmetnuli u Superligu, niti one koji su se vratili pod njeno okrilje, niti one koji su još uvijek službeno članovi notorne lige, nacionalne lige polako su počele osmišljavati mehanizme kojima će kazniti "superligaše".

Talijani su, eto, donijeli pravilo koje brani talijanskim prvoligašima sudjelovanje u natjecanjima koje ne organizira UEFA. Predsjednik Nogometnog saveza Italije, Gabriele Gravina, potvrdio je uvođenje novog pravila, što znači da svi oni talijanski klubovi koji sudjeluju u Superligi bivaju izbačeni iz Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je u pitanju anti-Superliga pravilo, riječ je o tome da će oni koji žele sudjelovati u natjecanju koje ne odobravaju UEFA i FIFA izgubiti članstvo u talijanskom prvenstvu", rekao je Gravina.

Image

Cristiano Ronaldo (Juventus) reacts during the warmup of the Serie A TIM match between AS Roma and Juventus FC Roma at Stadio Olimpico on September 27, 2020 in Rome, Italy. AS Roma and Juventus FC draw by 2-2 in the second round of Serie A 2020/2021 AS Roma vs Juventus FC, Rome, Italy - 27 Sep 2020,Image: 560306349, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Ili Superliga ili van!

U osnivanju Superlige sudjelovala si tri talijanska kluba, Inter, Milan i Juventus. Inter se povukao, Milan je vrlo blizu povlačenja, ali Juventus je čvrsto uz Superligu, ponajprije jer je njihov predsjednik Andrea Agnelli jedan od čelnika novoosnovane lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasad ne znam tko je istupio, a tko ostao u Superligi. Međutim, ovo pravilo će biti u postupku licenciranja za naredno prvenstvo. Ako netko želi igrati privatnu ligu, onda neće moći igrati nacionalnu", jasan je bio šef saveza.

Ovakva pravila za sada još nisu uvedena u ostalim nacionalnim prvenstvima, ali što se Talijana tiče, oni neće moći igrati Serie A i Superligu. Veliki je to problem za Juventus i praktički je ultimatum ili će odustati od svoje ideje i projekta i posuti se pepelom ili lete van iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo