Čović zapretio igračima: Ne pomišljajte na štrajk!

Nema zezanja sa Nebojšom

5.3.2013.
10:35
VOYO logo

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, nakon sednice Upravnog odbora na kojoj se između ostalog raspravljalo o smeni trenera Aleksandra Jankovića, zapretio je prvotimcima da ne pomišljaju na štrajk zbog neisplaćenih zarada.

On je dodao da bilo koji igrač može "slobodno da ode" ukoliko se bude žalio zbog kašnjenja plata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Kod mene nema izjave da neće da igraju jer nisu dobili plate i ne postoji reč "štrajk". Ko neće da igra može odmah da ide - izjavio je potpredsednik Zvezde.

Čović je obajsnio šta fudbalere čeka u slučaju da odbiju da izvrše svoje obaveze, on se poslužio primerom iz košarkaškog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Elton Braun je završio na transfer listi jer zbog kašnjenja plate od desetak dana nije želeo da putuje u Istanbul, na utakmicu sa Galatasarajem. Tako će proći i svi drugi Brauni i Braunčići - samouvereno je rekao Čović.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu trenirali u ponedeljak pre podne, navodno jer je trener Janković odlučio samo da porazgovara sa igračima nakon neočekivanog kiksa na Vračaru protiv Rada. Međutim, u medijima je pojavila informacija da su prvotimci odbili da treniraju zbog neipslaćenih plata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsetimo, Janković je nakon treninga još jednom ponovio da su igrači u izuzetno teškoj situaciji.

- Šta on misli, da smo mi retardirani, da mi to ne znamo?! Šta da im radim kad nisu došli u srećnija vremena kad se "muzlo" na sve strane. Ko je nestrpljiv, neka nađe bolji klub. Mada, kako igraju, verovatno ćemo morati i da doplaćujemo da odu negde - zaključio je Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo