ĆORLUKA ŠOKIRAO IZJAVOM USRED PRIPREMA: / 'Možda prekinem karijeru nakon Svjetskog prvenstva'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Reprezentativni branič imao je dosta problema s ozljedama u posljednje vrijeme.

31.5.2018.
10:34
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon oporavka od teške ozljede dokapetan Vatrenih Vedran Ćorluka (32) priprema se u Rovinju za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Uoči prijateljske utakmice s Brazilom postavilo se pitanje njegove spreme.

Image
ĆORLUKI JE DOSTA NAKLAPANJA: /

'Nema potrebe razgovarati o tome razgovarati, nadam se da će to prestati biti tema'

Image
ĆORLUKI JE DOSTA NAKLAPANJA: /

'Nema potrebe razgovarati o tome razgovarati, nadam se da će to prestati biti tema'

"Nema potrebe razgovarati o toj ozljedi, ponovio sam već u nekoliko navrata da više nisam ozlijeđen. Sve je u redu i nadam se da će ta ozljeda prestati biti tema. Odigrao sam desetak utakmica nakon ožujka i mogu sam sebi čestitati što sam se vratio nakon jedne od najtežih sportskih ozljeda. Osjećam se odlično i spreman sam za sve napore koji slijede", poručio je Ćoruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o kvaliteti hrvatske obrane. Izbornik Zlatko Dalić poveo je na pripreme šest braniča, a jedan od njih neću putovati u Rusiju.

Hvali suigrače

"Svatko od naših braniča ima svoje kvalitete, netko je brži, netko je jači, ali izbornik ne može pogriješiti bez obzira koga povede u Rusiju. Za obranu se ne treba brinuti. Ja nemam preferencija oko stoperskog suigrača, iako sam možda češće igrao s Vidom, no bilo bi smiješno reći da mi ne odgovara igrati s Lovrenom, igračem koji je igrao finale Lige prvaka i iza kojega je odlična sezona. Jedvaj je na velikoj sceni od svoje 17. godine te igra na visokoj razini, a Ćaleta-Car nije bio ni u Hajduku ni u Dinamu, a opet se izborio za sve. Jako mi je drago zbog njega", kazao je. Vatreni od Francuske 1998. nisu prošli skupinu na Svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Svjetska prvenstva bila su nam razočaranja nakon '98, i za nas igrače i za sve ljude koji prate nogomet. Najviše smo se razočarali na posljednjem SP-u i umorni smo od priča o sjajnoj generaciji i velikim očekivanjima. Naime, i druge momčadi imaju igrače u najvećim klubovima i mi se trebamo koncentrirati na sebe, na zajedništvo koje može proizvesti atmosferu iz koje proizlazi dobra igra. Iako je jasno da ne mogu svi igrati, imamo sretne i zadovoljne, kvalitetne igrače koji žele prije svega uspjeh momčadi", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Večernji list Ćorluka je odgovorio i na pitanje je li mu SP u Rusiji posljednje veliko natjecanje.

"Nisam razmišljao o tome. Najbitnije je kakvo će biti zdravlje i onda ću znati reći da li ću možda čak i igrati dalje. Sve je moguće, može se i prekinuti karijera nakon SP-a", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo