TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO / CO Zagreb skoro svladao europskog prvaka

Image
Foto: PIXSELL

U susretu 4. kola skupine A rukometne Lige prvaka CO Zagreb je pred domaćom publikom u prepunoj Areni poražen od europskog prvaka Barcelone sa 30-31.

23.10.2011.
10:17
PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši CO Zagreba nisu uspjeli svladati eurospkog prvaka Barcelonu, iako su na poluvremenu vodili sa 14:13, no Barca je na kraju slavila s 31:30.

U vrlo izjednačenoj utakmici, u kojoj je Zagreb odlično odigrao prvo poluvrijeme, gosti su se tek u zadnjih deset minuta uspjeli odmaknuti na dva gola prednosti. U završnici susreta Zagreb je uglavnom bio na gol ili dva minusa, no u posljednjoj minuti Kopljar je uspio dovesti domaćine na minus jedan (30-31). Gosti su imali 40 sekundi za posljednji napad, ali ga nisu iskoristili, pa je Zagreb došao u priliku da poravna rezultat. No, 15 sekundi je bilo premalo, Kopljar je pogrešno dodao i europski prvaci su ipak slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Zagreba najbolji je bio Horvat sa 10 golova, a Barcelonu je predvodio Rutenka sa 7 pogodaka.

Uoči početka susreta gledatelji su odali počast preminulom Iztoku Pucu, bivšem rukometnom reprezentativcu Hrvatske i Slovenije, koji je najveće uspjehe u karijeri ostvario igrajući za Zagreb i hrvatsku reprezentaciju. Treba napomenuti i da je sav prihod od ulaznica sa današnje utakmice namijenjen obitelji Iztoka Puca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu 20. studenoga CO Zagreb gostuje kod francuskog Chamberyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike