Razbili Ruse / CO Zagreb se probio na drugo mjesto

Image

U susretu trećeg kola A skupine rukometne Lige prvaka Croatia osiguranje Zagreb je na gostovanju pobijedio St Peterburg 35-24 (15-16) i probio se na drugo mjesto u skupini.

12.10.2013.
16:31
VOYO logo

Hrvatski prvak je izgubio prvo poluvrijeme (15-16), no u drugom dijelu je u potpunosti nadigrao domaćine. Bilo je to možda i najboljih 30 minuta Zagreba ove sezone u Ligi prvaka. Hrvatski sastav je u drugom dijelu zabio 20 golova, a primio svega osam, za uvjerljivih plus 11 na koncu utakmice.

"Utakmicu smo započeli u grču. Posebice smo odigrali loše u obrani jer smo primili čak 16 golova. U nastavak smo ušli daleko kvalitetnije. Uspjeli smo spojiti obranu i napad i odigrali vrhunskih 30 minuta," kazao je Luka Stepančić, uz Zlatka Horvata najbolji strijelac utakmica sa po sedam golova. Stipe Mandalinić dodao pet, a Ante Kaleb četiri pogotka. Kod domaćina najbolji su bili Eldar Nasirov i Andrej Novoselov sa po četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo veliki preokret u nastavku utakmice, odigrali smo odlično u obrani, ali i u napadu. Sjajno smo se kretali i drugo poluvrijeme je bilo savršeno," dodao je Mandalinić.

Nakon tri kola na ljestvici vodi Veszprem sa šest bodova, dok je CO Zagreb na drugoj poziciji sa četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu Zagreb će 20. listopada ugostiti Veszprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo