KOLAROV SE ZANIO / Cityjev Srbin za horor prekršaj dobio tek žuti karton!

Image
Foto: Youtube

City je golom Edina Džeke u 35. minuti pobijedio WBA, no nakon susreta svi su pričali o horor startu srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova.

8.5.2013.
8:08
Youtube
VOYO logo

LONDON - U odgođenom susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Wigan je na svom DW stadionu izgubio od Swansea Cityja 2:3 i dva kola prije kraja prvenstva našao se korak do ispadanja. U drugom dvoboju večeri Manchester City je teškom mukom srušio West Bromwich Albion 1:0 i praktički osigurao drugo mjesto na ljestvici.

Wigan je dva puta vodio, međutim Velšani su se uporno vraćali, a potom 15 minuta prije kraja susreta u potpunosti okrenuli rezultat i izborili pobjedu. Golove za goste zabili su Angel Rangel (50), ItayShechter (59) i DwightTiendalli (75), dok su strijelci za Wigan bili Roger Espinoza (45+1) i JamesMcCarthy (53).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu večeri City je golom EdinaDžeke u 35. minuti pobijedio WBA, no nakon susreta svi su pričali o horor startu srpskog reprezentativca AleksandraKolarova. Visoko podignutom nogom Kolarov je u glavu pogodio GabrielaTamasa, a za taj je prekršaj dobio tek žuti karton!?

Dva kola prije kraja prvenstva Wigan se nalazi u zoni ispadanja s tri boda manje od Sunderlanda, Norwich Cityja i Newcastle Uniteda. Iz lige sigurno ispadaju QPR i Reading.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo