Građani bolji od Chelsea / City na čelu lige, Pardew nazvao Pellegrinija 'starom pi...'

Image
Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL

Pobjedu su Manchester Cityu donijeli zgodici Edina Džeke (8) i Alvara Negreda (90+5), pa 'Građani' sada imaju bod više od Chelsea, te dva od Arsenala koji u ponedjejak gostuju kod Aston Ville.

12.1.2014.
17:24
Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Manchester Citya preuzeli su vodstvo u Engleskoj ligi nakon što su u gostima slavili kod Newcastle Uniteda s 2-0.

Pobjedu su Manchester Cityu donijeli zgodici Edina Džeke (8) i Alvara Negreda (90+5), pa "Građani" sada imaju bod više od Chelsea, te dva od Arsenala koji u ponedjejak gostuju kod Aston Ville. Dvoboj je obilježio neopravdano poništen zgoditak Newcastla u prvom poluvremenu, te teška ozljeda igrača Citya Samira Nasrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj je donio nekoliko kontroverznih situacija jer prvo je poništen pogodak Tiotea koj je s više od 20 metara zakucao loptu u mrežu, no sudac je procijenio da je Gouffran smetao vrataru Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta je odluka donijela buru prosvjeda s klupe Svaraka pa je kamera uhvatila trenera Pardewa kako vrijeđa kolegu s klupe Cityja. Poručio je Pellegriniju da je "stara pi*ka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo