'zmajevi' još u potrazi / Ćiro želi 'pobjeći' s klupe Zadra na mjesto izbornika BiH

Image
Foto: RTL

Nakon što je Safetu Sušiću uručen otkaz s izborničke klupe BiH, njihov je nogometni savez primio bezbroj prijava za tu poziciju. Među njima se našlo i ime Igora Štimca, a najnovije je ono trenera NK Zadra, Miroslava Blaževića.

3.12.2014.
14:52
RTL
VOYO logo

Nakon što je Safetu Sušiću uručen otkaz s izborničke klupe BiH, njihov je nogometni savez primio bezbroj prijava za tu poziciju, doznaje Goal.

Prvi izbor Saveza, cijenjeni Vahid Halilhodžić definitivno je odbio tu funckiju, rekavši kako se je već zacrtao planove za nastavak karijere, no među brojnim se imenima našlo i ono dvojice bivših izbornika Hrvatske, Igora Štimca, a sada i Miroslava Blaževića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blažević je početkom ove sezone sjeo na klupu hrvatskog prvoligaša Zadra, no u posljednje vrijeme mu baš i nije išlo po pitanju rezultata, a klub je jučer pogodio i veliki potres u obliku uhićenja predsjednika Nadzornog odbora kluba Rene Sinovčića.

''Ja sam jedini čovjek koji garantira da će naša draga reprezentacija biti dio spektakla u Francuskoj, znam mogućnosti ove reprezentacije i siguran sam da bismo pregazili sve protivnike u grupi i završili na prvom ili drugom mjestu'', rekao je aktualni trener Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike