trener svih trenera / Ćiro proslavio 80. rođendan, čestitali mu svi osim Šukera

Neuništivi Ćiro Blažević cijeli je dan proveo na rođendanskoj klupi. Okruglih 80 proslavio je u društvu prijatelja, a čestitke primio i od Zdravka Mamića, ali ne i Davora Šukera.

10.2.2015.
19:01
VOYO logo

Jedna mala svijeća bila je dovoljna za slavlje velikog jubileja. Jer svih 80 svijeća teško bi stalo. Proslavio je Ćiro 80. rođendan sa stilom, kako samo on zna.

"Emocionalno je ovo, nije to jednostavno podnijet, ali ja ipak to podnosim. I lagao bih ako ne bi priznao da sam u jednom osobitom sentimentalnom raspoloženju", rekao je trener svih trenera, Miroslav Blažević. 

Bilo je tu raznih poklona i čestitara sa svih strana, a stigao je i poziv Zdravka Mamića koji mu je uputio čestitku. Međutim, čestitku Davora Šukera legendarni trener nije dočekao. 

"Šta hoćeš, da mi pokvariš ovo raspoloženje?! On se ne javlja ni svom ocu, kako će se meni javit", uzviknuo je Ćiro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilježila je Ćiru 1998. godina kad je s reprezentacijom došao do svjetske bronce, kao i 1982. u Dinamu. Vodio je pet različitih reprezentacija, a posljednji angažman imao u Zadru. Hoće li ih biti još?

"Jadan je uopće trener koji nešto želi isplanirat. A još je jadniji trener koji želi u 80-im godinama nešto isplanirat", smije se Ćiro. 

Osmijeh na njegovom licu ne blijedi 80 godina. Trajat će i dalje, jer o mirovini još ne razmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo