PROFESIJA: IZBORNIK / Ćiro dodao gas: Preuzima već šestu reprezentaciju?

Trener svih trenera ni u 77. godini života ne posustaje. Nakon iranske epizode, Miroslauv Blaževiću navodno nude i klupu jedne ugledne europske reprezentacije, no problem je što ponuda nije došla službenim kanalima.

22.2.2012.
12:40
VOYO logo

Nakon što je obavio svoj posao u Iranu i spasio Mes Kerman od ispadanja, došao je u sukob s predsjednikom kluba oko premije. Milijun dolara bilo je dovoljno za svađu, pa su se gazda i hrvatski trener - razišli.

Miroslav Blažević se vratio u Hrvatsku, ali na stolu su mu još dvije ponude Irana.  Jedna od njih stigla je, kako Ćiro kaže, od najvećeg azijskog kluba - Persepolisa gdje bi trebao biti menadžer kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u igru se navodno ubacio i jedan nacionalni savez koji bi vrlo rado vidio 'trenera svih trenera' na svojoj klupi. Slovačka je jako zainteresirana za Blaževićeve usluge, a pregovori su se navodno već odmaknuli od početne faze.

Hrvatski trener je cijeli posao demantirao rekavši da je tzv. 'slovačka ponuda' došla preko jednog menadžera, a ne službenim kanalima, no s Ćirom se nikad ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko u 77. godini života doista zasjedne na slovačku klupu, bit će mu to već šesta reprezentacija u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo