MISLI 21. STOLJEĆA / Ćiro Blažević podijelio životne mudrosti

Kada sjednete s Ćirom Blaževićem, ne morate uopće razgovarati o nogometu, jer uz to što je za njega vrhunski stručnjak, stručan je on i na drugim poljima. Razumije se u sve, od nuklearnog naoružanja do kršenja ljudskih prava i stanja na estradi, a iz rukava sipa i ljubavne savjete!

27.3.2012.
18:01
VOYO logo

Opet nam se vratio. Rekli bismo konačno. Jer kad Ćiro priča, to se dugo prepričava, iako bi sa sebe skromno rekao da je samo trener.

"Mislim da je to jedini posao koji znam raditi, jer ja sam uistinu samo nogometni trener", započinje Ćiro.

Kao da bi to netko mogao povjerovati. Prati Ćiro i iz dalekog Irana što se ovdje događa. Posebno su ga naljutile vijesti o pedofiliji u crkvi u Bibinju, a još više o neprijavljivanju slučaja.

"Nema pravo nitko da ga brani! Nitko. I oni najbliži moraju ga osuditi. To je jedino normalno. Sve drugo je kamuflaža i akrobacije bez legitimacije".

Dobro on zna, kad je toliko popularan, da svakakvih ponuda ima. Najvažnije je ostati čvrst.

"Vidiš kolko sam star, ali dođu ove curice pa misle da sam papak pa me provociraju. Ali ja im uvijek kažem: ne možeš sa mnom, ja nisam pedofil, hehehehe".

Ima se tu još aktualnosti za pretresti. Proljeće je stiglo, uskoro će i gay pride, a za onaj splitski već su stigle najave da bi i ove godine mogao biti krvav.

"Sine moj, ja sam demokrata i mrzim nasilje. Mislim da svatko ima pravo da demonstrira svoju pripadnost i da ima svoje sklonost. Koliko god bilo čudno da jedan Bosanac to priča".

Sigurno Ćiro ima što za reći i sportu s loptom, posebno kad je toliko aktualna priča oko reprezentacije, smjenama i svemu što Hrvate oduvijek zanima. Ali o tome ćemo u programu sutra . Naravno, ne moramo ni spominjati kako ni tu nikoga nije štedio. Jer, ipak je on Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo