Poziva na utakmicu / Ćirina molba: Trebaju nam navijači više nego ikad!

Podrška našoj momčadi može biti presudna za sudjelovanje na prvenstvu, a kako je Ćiro rekao, 'jedan gol bi ih oslobodio iz svih ručnih kočnica koje vuku iz ovog ili onog razloga'.

19.11.2013.
14:28
VOYO logo

Uoči današnje utakmice protiv Islanda u 20 sati, vlada velika euorija i svi se nadaju barem jednom golu koji bi nas mogao odvesti na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

Podijeljena su mišljenja oko današnjeg okršaja na Maksimiru, a Miroslav Ćiro Blažević se nada da će "Vatreni" barem jednom zatresti mrežu i poziva publiku da dođe u što većem broju na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih iskoristio ovu privilegiju da se mogu obratiti širokoj publici i zamoliti da danas više nego ikada hrvatska reprezentacija i poljuljani reprezentativci imaju neophodnu potrebu za podrškom iz publike. Mislim da bi to moglo biti presudno u ovim teškim trenucima i periodu za Hrvatsku, to bi bio dodatni razlog optimizma", rekao je Ćiro.

Podrška našoj momčadi može biti presudna za sudjelovanje na prvenstvu, a kako je Ćiro rekao, "jedan gol bi ih oslobodio iz svih ručnih kočnica koje vuku iz ovog ili onog razloga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika je ta koja bi trebala odigrati vitalnu ulogu i čiji je impuls potreban, a treba uzeti u obzir i veliki kredibilitet koji je izbornik Niko Kovač stekao kod nogometaša.

"Samo jedan gol bi im vratio samopouzdanje i to bi bila naša tradicionalna reprezentacija koju smo naučili gledati", dodao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnja utakmica je jedinstvena prilika za otići na veliku nogometnu smotru, a o bilo kakvim scenama i nesporazumima s Islanđanima nije htio misliti.

"Psihološki rat, koji je bio s Islanđanina, bio je za očekivati. Ništa im ne zamjeram jer su prvi priznali Hrvatsku. Oni su jedan prijateljski narod, ali danas je teška borba gdje nema prijateljstva. Danas je šekspirovska borba - biti ili ne biti", rekao je Miroslav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba zaboraviti nesuglasice ne samo u nogometu, već uopće. Nogomet može napraviti jedno raspoloženje među narodom koje je kompromitirano nakon svih neželjenih zbivanja koja smo imali u Vukovaru", napomenuo je Ćiro.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo