Kakva tužna noć za Hrvatsku: Međugorski asevi izbačeni iz Kanade

8.8.2014.
8:25
VOYO logo

Ivan Dodig imao je veliku priliku za proboj u četvrtfinale Rogers Cupu, turnira Masters 1000 serije u Torontu, ali nije uspio realizirati prilike koje je stvarao u drugom i trećem setu dvoboja sa Španjolcem Davidom Ferrerom.

Dodig je u prvom setu kapitalizirao sve Ferrerove pogreške u prvom setu, ali kada je trebao potpuno slomiti otpor sedmog tenisača svijeta, Dodig je zakazao. U poraz su ga odvele neiskorištene break-lopte u drugom i trećem setu. Na početku drugog seta imao ih je čak šest, u prvom gemu trećeg seta još tri, ali nijednu nije uspio realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Dodiga, Ferrer se pokazao maksimalno racionalnim, iskoristivši jedinu priliku u drugom setu te još dvaput slomivši Dodigov servis u trećem. Više od toga mu nije trebalo za prvi prolaz u četvrtfinale na kanadskom Mastersu na kojem je u prijašnjih osam nastupa samo jednom uspio proći do 3. kola. Za vršilo je 1:6 6:3 6:3 za Španjolca.

Ni naš najbolje rangirani tenisač nije uspio slaviti protiv favoriziranog Federera. Iako je Čilić odigrao sjajan meč, švicarski as došao je do pobjede u tri seta, bilo je 7:6(5) 6:7(3) 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo