ATP ZAGREB INDOORS / Čilić ekspresno prošao u 2. kolo

Image

Najbolji hrvatski tenisač pobijedio je za svega 56 minuta 6:2, 6:2 Čeha Hajeka. Drugo kolo izborio je i Ljubičić pobjedom 7:6(4), 6:3 nad Francuzom Clementom. Veić zbog ozljede predao meč Karloviću.

3.2.2010.
17:37
VOYO logo

Marin Čilić i Ivan ljubičić izborili su 2. kolo ATP turnira u Zagrebu, a Ivan Dodig nije izborio četvrtfinale turnira.

Čilić je bio uvjerljiv na startu turnira na kojem brani naslov pobjednika. Najboljem hrvatskom reketu trebalo je svega 56 minuta za uvjerljivu 6:2, 6:2 pobjedu nad Čehom Janom Hajekom. Sljedeći suparnik Čiliću je Austrijanac Koellerer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom nad Arnaudom Clementom 7:6(4), 6:3, Ljubičić je upisao devetu uzastopnu pobjedu nad Francuzom, te je ukupni omjer sada 9:2. No, bitnije od pobjede je što ne osjeća posljedice noge koju je ozlijedio na Australian Openu. Sljedeći suparnik mu je Slovak Lacko.

U hrvatskom dvoboju Antonio Veić je pri vodstvu 5:4 u prvom setu, te servisa za set, predao meč zbog ozljede gležnja Ivi Karloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom kolu poraz je upisao Ivan Dodig koji tako neće ponoviti prošlogodišnji uspjeh kada je igrao četvrtfinale Zagreb Indoorsa. Bolji od Dodiga u 2. kolu bio je 6:4, 6:2 Ukrajinac Ilja Marčenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo