CIBOSI SU BILI PREUMORNI: / Igrač Mega Leksa reprizirao sjajno zakucavanje

Image

U 23. kolu ABA lige, Cibona kod kuće nije uspjela pobijediti momčad Mega Leksa, gosti su slavili 89:82 (23:19, 28:20, 20:24, 18:19) i upisali četvrtu pobjedu u nizu.

7.2.2016.
21:02
VOYO logo

Momčad koju vodi Dejan Milojević preskočila je, barem dok se ne odigra utakmica u Ljubljani, Cedevitu na trećem mjestu. Do kraja osnovnog dijela prvenstva, još su tri kola. Cibona je prošlog tjedna osigurala Top 16 Fibinog Eurokupa, odradila gostovanje u Le Havreu, možda je protiv Mega Leksa nedostajalo malo svježine...

Žižić ponovno najbolji

Cibona je gotovo cijelu utakmicu, izuzmemo li sam početak, bila u rezultatskom zaostatku. Zonska obrana donijela je cibosima priliku za poravnanje u zadnjoj četvrtini (72:75), pet minuta prije kraja, ali je OgnjenJaramaz zabio tricu i omogućio gostima mirniju završnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u redovima Cibone bio je Ante Žižić s 23 poena i 11 skokova. Kapetan Marin Rozić dodao je 16, a Filip Krušlin 12 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju, Luwawu-Cabarot je ubacio 21, Jaramaz 16, a momčad iz Sremske Mitrovice imala je šestoricu igrača s dvoznamenkasnim učinkom.

Repriza sjajnog zakucavanja

Luwawu-Cabarot ponovno je, kako i prije dva mjeseca protiv Cibone, imao sjajno zakucavanje. Ono što je napravio na domaćem terenu, ponovio je u i Draženovom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo