IGRAČI ŽELE SVOJ NOVAC / Ciboni prijeti propast

Želim sav svoj dug, neću odstupiti ni milimetra, jasno je za RTL Danas kazao Mario Filipović, jedan od dvojice bivših igrača Cibone koji su stavili mač nad glavu nekad slavnog kluba. Ne udovolji li im klub, prijeti mu stečaj.

20.9.2011.
18:12
VOYO logo

Čovjek koji je odlučio krenuti u dvoboj s Cibonom je bivši igrač Mario Filipović. Nije sam jer je i Goran Vrbanc pritisnuo je klub pod tornjem. Traže da im se isplati sav dug, i to odmah. U protivnom bi Vukovi mogli u stečaj.

Iz kluba su odgovore najavili za srijedu jer ionako im je puna knjiga financijskih problema. Na vrhu liste dugovanja je Marin Rozić. Ali s njime, kao i s Delašom, Pašalićem, Vragovićem i Jurom Lalićem dogovor je postignut. Problem nastaje kod više od milijun kuna za Vrbanca i Filipovića. Igrači su ljuti jer kažu kako je klub doveo devet novih igrača, a njih ne mogu isplatiti.

Rozić vjeruje brojkama koje su podastrijeli iz uprave: u prvih 8 mjeseci, novi ljudi smanjili su dug s 88 milijuna na 30 milijuna.

Cibona se tako ipak nada novim vremenima bez problema. U srijedu bi im nakon dugo vremena i račun trebao biti odblokiran pa bi nekada slavni klub ponovno mogao doći na stare staze slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo