ENGLESKA SAPUNICA / Chelseajev posljednji napad na Modrića

Image
Foto: Pixsell

Ako je vjerovati Telegraphu, Chelsea će uskoro na White Hart Lane poslati najnoviju, čak 40 milijuna funta tešku ponudu za hrvatskog reprezentativca. Hoće li to konačno 'izbiti iz cipela' Daniela Levyja?

26.8.2011.
10:30
Pixsell
VOYO logo

Engleski list piše da je Luka Modrić u četvrtak imao dvosatni sastanak s gazdom Danielom Levyjem na kojem mu je ponovio svoju želju da ode u Chelsea prije kraja ljetnog prijelaznog roka.

Predsjednik Tottenhama je na sastanku, između ostalog, hrvatskom nogometašu pokušao objasniti velike ambicije kluba, što je potkrijepio dovođenjem Emmanuela Adebayora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je ipak znakovito, Modrić u četvrtak navečer nije bio niti na klupi u uzvratnoj utakmici 4. pretkola Europske lige protiv Heartsa pa su još uvijek otvorene sve opcije.

S druge strane, trener Harry Redknapp vjeruje da je napokon došao kraj sage o Modrićevom odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, mislim da je napokon gotovo. Mislim da su imali sastanak i Daniel mu je ponovio isto – da nije na prodaju. Bilo mu je teško, ali mi želimo da ostane i ostat će. Trenirat će sutra i u subotu i trebao bi biti spreman za nedjelju", rekao je Redknapp, aludirajući na utakmicu protiv Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo