MILIJUNI ZA NAPAD / Chelsea dovodi Torresa za 77 milijuna eura

Image

Preliminarni razgovori s igračem su započeli, Liverpool odbacuje prodaju ali i strahuje za gubitkom napadača. Londončani žele i Pata i Thiaga Silvu, a Milanu daju 77 milijuna eura odštete.

5.5.2010.
10:57
VOYO logo

Carlo Ancelotti preporodio je Chelsea koji je korak do naslova engleskog prvaka, ali i uvjerio vlasnika Romana Abramoviča da posegne duboko u džep i izvadi novac za pojačanja.

Napadačka igra očito se svidjela Rusu koji je odobrio pregovore, a u preliminarnom krugu Chelsea je pred Fernanda Torresa izbacila ponudu od vrtoglavih 77 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako odbacuje prodaju, Liverpool strahuje za gubitkom Španjolca. Klub je u rasulu, dogodine neće igrati u Ligi prvaka, a i trener Rafael Benitez je na izlaznim vratima. Kako je Španjolac izvan travnjaka zbog oporavka od operacij, ima dovoljno vremena za razmišljanje o više nego izdašnoj ponudi.

No, Ancelotti neće stati samo na Torresu. Odavno se zna kako je talijanski stručnjak "ludo zaljubljen" u nogometno umijeće Brazilca Pata i njegovog sunarodnjaka iz obrane Thiaga Silvu. Kad je napuštao klupu Milana, u London je htio povesti spomenuti dvojac, no tada mu to nije pošlo za rukom. Ovaj put Ancelotti je uvjeren u drukčiji ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je za dvojac spremna isplatiti koliko i za samog Torresa - 77 milijuna eura odštete. Iako je dopredsjednik talijanskog kluba Adriano Galliani u startu odbacio bilo kakve primisli prodaje, poglavito 20-godišnjeg Pata, Brazilčev agent dvoji oko ostanka svog stićenika na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo