'hrvatski stroj' / Četvrti gol u Primeri: Mandžukić zabio i Cordobi, Atletico siguran

Image
Foto: AP Images

Hrvatski napadač je glavom postigao treći gol na utakmici u 62. minuti, a to mu je ukupno četvrti zgoditak za prvaka Španjolske u Primeri.

1.11.2014.
20:13
AP Images
VOYO logo

Atletico Madrid je u susretu 10. kola Primere pobijedio na svom stadionu Cordobu s 4-2, a u strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Hrvatski napadač je glavom postigao treći gol na utakmici u 62. minuti, a to mu je ukupno četvrti zgoditak za prvaka Španjolske u Primeri. Ostale zgoditke za Atletico, koji se probio na drugu poziciju, postigli su Luso (43ag), Antoine Griezmann (58) i Raul Garcia (81), dok je Nabil Ghilas (54,87) bio dvostruki strijelac za Cordobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su nogometaši Real Madrida lako su prošli gostovanje kod Granade (4-0), a "Kraljevski klub" je preuzeo i vodstvo na ljestvici.

Real je vrlo lako došao do pobjede pogocima Cristiana Ronalda (2), Jamesa Rodrigueza (31,86) i Karima Benzeme (53), a Luka Modrić je igrao do 76. minute. Benzema je uz zgoditak dodao i dvije asistencije, a posebno lijep je bio Jamesov prvi zgoditak iz voleja koji je odsjeo u samim rašljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real sada ima 24 boda, jedan više od Atletica i dva više od Barcelone koja navečer dočekuje Celtu iz Viga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike