TOGA IMA SAMO KOD NAS / Čeka nas još jedna tragikomična epizoda u HNL-u?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prema propozicijama HNL-a, ali i UEFA-e, zadnja momčad u prvenstvu mora ispasti u niži rang bez obzira na licenciranje, no Medićeva posljednja izjava sugerira kako se u vrhuški hrvatskog nogometa nešto opasno 'kuha'.

16.5.2013.
11:51
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogomet po svemu sudeći pred novom je tragikomičnom epizodom. Naime, postoji mogućnost, doduše javnosti još uvijek nepoznata, da posljednjeplasirana momčad HNL-a i sljedeće sezone igra u prvoligaškom društvu!?

"Zagreb neće ispasti iz lige", znakovito i uvjereno je za Sportske novosti izjavio predsjednik Zagreba DraženMedić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema propozicijama HNL-a, ali i UEFA-e, zadnja momčad u prvenstvu mora ispasti u niži rang bez obzira na licenciranje, no Medićeva posljednja izjava sugerira kako se u vrhuški hrvatskog nogometa nešto opasno kuha.

Ili se predsjednik nada kako će Zagreb osvojiti puni plijen u zadnja dva kola i nekim čudom preskočiti Cibaliju na ljestvici. Međutim, s obzirom na slabu formu njegovih igrača sumnjamo da Medić nogometni travnjak smatra realnim područjem borbe za ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvenstvena ljestvica tek je jedan od faktora koji bira prvoligaše za narednu sezonu. No, nije i najvažniji", rekao je prvi čovjek Pjesnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo