prihvaćen samo dio žalbe / CAS potvrdio kaznu Suarezu, ali smije trenirati s Barcelonom

Image
Foto: AP Images

Sportski arbitražni sud potvrdio je četveromjesečnu kaznu Luisu Suarezu, koji će propustiti 9 utakmica u Primeri i tri u Ligi prvaka.

14.8.2014.
17:06
AP Images
VOYO logo

Sud za sportsku arbitražu (CAS) potvrdio je u žalbenom postupku četveromjesečnu suspenziju urugvajskom nogometašu Luisu Suarezu, ali mu je dopustio treniranje s momčadi Barcelone i nazočnost na njihovim utakmicama.

Svjetska nogometna federacija (FIFA) 1. srpnja je kaznila Urugvajca četveromjesečnom zabranom sudjelovanja u bilo kakvim nogometnim aktivnostima, a povrh toga mu i zabranila nastup na sljedećih devet utakmica urugvajske reprezentacije. Kazna je uslijedila nakon što je Suarez 24. lipnja na utakmici Urugvaj - Italija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu za rame ugrizao suparničkog igrača Giorgija Chiellinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom srpnja Suarez je iz Liverpoola prešao u FC Barcelonu, ali zbog izrečene kazne nije mogao službeno biti predstavljen javnosti.

Osim Suareza, na Fifinu drastičnu kaznu pri Sudu za sportsku arbitražu žalili su se i FC Barcelona i Urugvajski nogometni savez, ali njihov je žalbeni zahtjev samo djelomično prihvaćen, dok je ona glavna odluka o suspenziji ostala na snazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo