LOŠ PRVENSTVENI NIZ JUVENTUSA / Buffon: Igramo k'o gov.., sramotni smo

Image

Pouzdani talijanski vratar izgovorio je to u poluvremenu utakmice protiv Leccea koja je okončana s 2-2.

4.5.2009.
13:01
VOYO logo

Četiri remija i dva poraza bilanca su (ne)uspjeha Juventusovih nogometaša u posljednjih šest odigranih utakmica. Posljednji prvenstveni ogled odigrali su protiv Leccea i remizirali (2-2) nakon primljenog pogotka u trećoj minuti sudačke nadoknade...

Već na poluvremenu bilo je burno u Juveovoj svlačionici, gdje je kratku buru izazvao pouzdani vratar Gianluigi Buffon. Lecce je nakon prvih 45 minuta vodio 1-0 pogotkom Konana iz 11. minute, što je već nizom loših rezultata isfrustriranog vratara natjeralo da zaključi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo k'o gov.., sramotni smo. Shvaćate li to? Da ili ne?", upitao je Buffon suigrače, a potom napustio svlačionicu i nastavak utakmice sačekao na i oko travnjaka mrmljajući i ljuteći se.

"Buffon je bio ljut i to s pravom. Svi bismo trebali biti ljuti jer ne možemo ovako odbacivati sezonu. Moramo pronaći uzroke pada i riješiti ih se", objasnio je Vincenzo Iaquinta ali i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju i navijači pravo na zvižduke, no u takvom ozračju sigurno ne mogu od nas očekivati da izvučemo najbolje od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo