STAZA SLONOVA

BRZA LINIJA MAKSIMIR – KAJZERICA: Dinamo opet poslao igrača u Lokomotivu (epizoda 14)

Said Husejinović posljednji je Dinamov igrač koji je ovog prijelaznog roka završio na posudbi u Lokomotivi. Kroz sljedećih nekoliko dana tim putem krenut će i Zvonko Pamić. Tako dolazimo do brojke od ukupno 14 igrača koji su u ovom prijelaznom roku Maksimir zamijenili Kajzericom!

Prošlog tjedna na “prekomandu” su poslani Borna Barišić i Dino Perić. U razmjenu su, po različitim modalitetima, uključeni još Zelenika, Capan, Prenga, Mišić, Andrijašević, Leko, Marić, Kolar, J. Ćorić i  Fiolić. 

Samo šestorica, po pravilniku, mogu na posudbu

S obzirom da je, na Hajdukovu inicijativu, postrožen HNS-ov pravilnik o posudbi igrača, koja je sad ograničena na maksimalno šestoricu u drugom klubu, u Maksimiru su izveli pravni manevar i s nekim od igrača raskinuli ugovor. I onda, kad isti odu u drugi klub, čije ime počinje za Loko, a završava na Motiva, Dinamo ima pravo prvokupa. Vuk sit, igrači na broju.

A s obzirom na povećani promet, možda bi u ZET-u stvarno trebali razmisliti o uvođenju izvanredne linije gradskog autobusa na relaciji Maksimir – Kajzerica.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr