POSTIGNUT USMENI DOGOVOR / Bryant napokon u Italiji

Image
Foto: PIXSELL

Jedan od najboljih košarkaša na svijetu Kobe Bryant konačno je postigao dogovor s predsjednikom Virtus Bologne prema kojem bi trebao dobiti tri milijuna eura za desetak utakmica dok bi čekao kraj lock-outa u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

30.9.2011.
15:45
PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda NBA, američki košarkaš Kobe Bryant je "95 posto" igrač talijanskog kluba Virtus Bologna koji je platio više od tri milijuna dolara za desetak utakmica koje bi igrao u Italiji čekajući kraj lock-outa u Americi, izjavio je u petak predsjednik kluba Claudio Sabatini.

"Sada moramo razgovarati, postoje još neke pojedinosti koje treba dogovoriti, ali smatram da je stvar gotova 95 posto", rekao je Sabatini u petak nakon noći pregovora s peterostrukim osvajačem NBA prstena.

"Išao sam dalje od svoje prve ponude i prešao tri milijuna dolara bruto (2,2 milijuna eura)", dodao je. List "La Gazzetta dello sport" piše o 2,4 milijuna eura za ugovor od 35 dana.

U ugovoru stoji odredba prema kojoj se Bryant može vratiti u SAD u slučaju kraja lock-outa. U tom bi slučaju Bryant za Virtus odigrao deset utakmica.

Bryant je dio svog djetinjstva proveo u Italiji jer je njegov otac Joe Bryant igrao za talijanske klubove.

NBA liga teško da će početi 1. studenog kako je bilo planirano s obzirom da još nema dogovora između poslodavaca i udruge igrača koji su podijeljeni oko podjele plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo