LAKERSI TONU SVE DUBLJE / Bryant i ekipa doživjeli peti poraz u nizu

Image
Foto: AP

Lakersi su igrali drugu utakmicu zaredom bez ozlijeđenih Dwighta Howarda, Paua Gasola i Jordana Hilla. 'Izgubili smo pet utakmica zaredom, to dosta objašnjava. Igrali smo dosta teško i mislim da smo shvatili neke stvari', rekao je Kobe.

10.1.2013.
9:50
AP
VOYO logo

LOS ANGELES - ChrisPaul prevodio je još jedan trijumf Los Angeles Clippersa sa 16 asistencija u pobjedi od 99-93 nad Dallas Mavericksima u srijedu.

I dok su obje momčadi u završnu fazu utakmice ulazili izjednačeni Paul je zabio ili asistirao za osam od ukupno deset koševa iz igre svoje momčadi u zadnjoj četvrtini i tako odveo Clipperse do 13 uzastopne pobjede na domaćem terenu, što je za njih rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles je gubio 83-82 devet minuta prije kraja , ali serija od 8-0 u kojoj su bile dvije Paulove trice, dala mu je zamah koji mu je bio potreban za pobjedu.

Paul je utakmicu završio sa 19 pogodaka kao i pričuva MattBarnes. BlakeGriffin je dodao 15 uz 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Clippersi (28-8) drže vrh NBA s najboljim omjerom pobjeda i poraza, Mavericksima je ovo četvrti poraz zaredom (13-23).

DarrenCollison je predvodio Dallas sa 22 pogotka, dok je DirkNowitzki dodao 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TonyParker je zabio 24 koša, a ManuGinobili 19, ali su Spursi gotovo ispustili vodstvo od 16 koševa u zadnjoj četvrtini kada je EarlClark promašio tricu u zadnjoj sekundi i San Antonio je upisao pobjedu od 108-105 nad LA Lakersima.

Lakersi (15-20) su igrali drugu utakmicu zaredom bez ozlijeđenih DwightaHowarda, PauaGasola i JordanaHilla. To je pomoglo Clarku koji je bio raspoložen za Lakerse postigavši 22 pogotka uz 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo pet utakmica zaredom, to dosta objašnjava. Igrali smo dosta teško i mislim da smo shvatili neke stvari. Earl Clark sjedi pored mene, razgovaram s njim i kaže mi kada je spreman igrati. Igrao je odlično protiv odlične momčadi i impresioniran sam", kazao je nakon utakmice KobeBryant koji je zabio 27 koševa.

Kod Spursa (28-10) je i TiagoSplitter zabio 14 koševa uz 14 skokova, a momčad je imala 12 od 25 (48 posto) pogodaka iza linije trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio je vodio 101-85 6:15 minuta prije kraja, ali je onda nespretno gubio loptu i manje od tri minute kasnije Lakersi su smanjili razliku na pet koševa.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo