Ide im kod kuće / Brustovih trideset obrana i šesta uzastopna pobjeda Medveščaka

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Medveščak je seriju od šest uzastopnih domaćih utakmica okončao s istim brojem pobjeda osvojivši pritom 17 od mogućih 18 bodova. Ostvario je šestu uzastopnu pobjedu u KHL ligi svladavši Neftehimik.

8.10.2013.
11:20
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka ostvarili su i šestu uzastopnu pobjedu u KHL ligi svladavši u Domu sportova Neftehimika iz Nižnjekamska sa 6-0 (3-0, 3-0, 0-0).

Strijelci za "medvjede" bili su Charles Linget (7:39), Kurtis Foster (16:33), Matt Ellison (17:11), Jonathan Cheechoo (20:50), Matt Murley (30:37) i Patrick Bjorkstrand (31:55), dok je vratar Barry Brust upisao 30 obrana za svoj treći uzastopni "shutout".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je tako seriju od šest uzastopnih domaćih utakmica okončao s istim brojem pobjeda osvojivši pritom 17 od mogućih 18 bodova.

Trenutačno Medveščak zauzima peto mjesto u Zapadnoj konferenciji sa 23 boda, dva manje od trećeg Donbassa i jednim od četvrtog Dinama iz Rige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sljedećih 14 utakmica Medveščak će čak 13 odigrati u gostima, a prvo na redu je ono kod Dinama u Minsku u srijedu.

''Specijalni tim je bio odlučujući, i igra s igračem više i manje je bila odlična. Početak utakmice je bio jako dobar, u drugoj trećini smo malo pali i Brust nas je spasio, a zadovoljan sam što smo uspjeli držati protivnike daleko od gola. Drago mi je što smo bili bolji u osvajanju bulija jer oni su nam jako bitni, od početka sezone ih vježbamo, jer ako osvojimo buli, pak je u našem posjedu i odmah možemo krenuti u napad", rekao je trener Mark French.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo