Kap koja je prelila čašu / Brbić: Mamić više nije dobrodošao na Poljud

"Nije mi žao, i idući put postupio bi isto", otkrio je Ivo Bego, legenda Hajduka koji se sinoć u svečanoj loži sukobio sa Zdravkom Mamićem. Iz Dinama su dan kasnije bez komentara dok iz Hajduka poručuju - Mamiću ćemo zabraniti dolazak na stadion.

23.3.2014.
19:19
VOYO logo

Mamićeve rasprave i sukob s Ivom Begom su razlog zbog kojeg je reagirati morala i policija.
Jutro poslije, jedan od miljenika Torcide objašnjava što se dogodilo.

"I spušta se dolje i s njima je ovako i hvata se za neku stvar, kazao je ovo... svako tako dalje i ja sam reagirao. I onda je on išao prema meni, ja sam išao prema njemu i došlo je do malog kontakta, nije to bilo... možda bi bilo nešto veće da nas nisu neki ljudi njega i mene razdvojili", rekao je Bego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimke pokazuju, Zdravko Mamić je pred svima slavio pobjedu, a Bego krenuo prema njemu.

Obojica su privedena, ali odmah navečer i puštena s prijavom za remećenje javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv dvije osobe je podnesen optužni prijedlog po članku 13, zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, redovnim putem", rekla je Ana Čepić iz Odnosi s javnošću PU Splitsko-dalmatinske.
I iz Hajduka su priznali da su Mamića cijelu utakmicu provocirali navijači, ali da to nije način na koji se smije ponašati.

"Gospodin Mamić s ovakvim iščašenim ponašanjem više nije dobrodošao na tribine nogometnog kluba Hajduk. To znači vjerojatno da će mu biti uskraćena... odnosno da će mu biti izdana zabrana pristupa", rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi drugi iz Dinama, kaže Brbić, su dobrodošli. Iz Maksimira će se o incidentu na Poljudu ogalsiti sutra na press konferenciji. Begi pak, zbog svega, nije žao.

"Nije. Ja bi postupio i ubuduće ako dođe neki Mamić novi", rekao je Bego bez oklijevanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do toga valjda neće doći. Pa iako ovo nije prvi sukob Bege i Mamića, bilo bi dobro da je zadnji, pa da se nakon derbija priča o nogometu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo