Brazilskom fudbaleru odsekli glavu i ostavili u rancu ispred kuće

Ranac pronašla njegova supruga

30.10.2013.
16:46
VOYO logo

Bivši brazilski fudbaler Žoao Rodrigo Silva Santoš ubijen je na monstruozan način, tako što mu je odsečena glava i ostavljena u rancu ispred njegove kuće u predgrađu Rio de Žaneira, objavio je Tanjug.

Kako prenose brazilski mediji, glava nesrećnog Rodriga bila je izmasakrirana - bez očiju i jezika, a stravični ranac pronašla je njegova supruga. Brazilski mediji tvrde da se najverovatnije radi o klasičnoj egzekuciji narkomafije koja operiše u favelama Rio de Žaneira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetpetogodišnji Rodrigo u karijeri je igrao za drugoligaške klubove kao što su Bangu, Madureira i Botafogo, kao i za klubove iz Hondurasa i Švedske. Kako je njegova supriga izjavila policiji, Rodrigo nije imao neprijatelje, niti je ikada dobio preteću poruku.

Bivši fudbaler se po završetku karijere posvetio vođenju radnje u kojoj su se prodavali prirodni preparati. Rodrigo je pre monstruoznog ubistva bio otet od strane dvojice muškaraca, koji su ga, kako su rekli svedoci, primorali da uđe u automobil. Kako je navedeno, policija traga za ostatkom tela nesrećnog Rodriga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo