MASSA VIDI NA LIJEVO OKO / Brazilac za tjedan dana na kućnoj njezi

Image

Unatoč dobrim vijestima zasad je teško predvidjeti u kojoj mjeri će ozljeda oka ferrarijevog pilota utjecati na nastavak karijere.

28.7.2009.
14:35
VOYO logo

Odlične vijesti o oporavku 28-godišnjeg brazilskog vozača Ferrarija Felipea Masse javlja njegov osobni liječnik Dino Altman. "Felipe je otvorio ozlijeđeno lijevo oko i vidio nas na njega. Ne postoje nikakvi vidljivi znakovi oštećenja oka", poručio je Altman.

Vozač Ferrarija Brazilac Felipe Massa, koji je u subotnjim kvalifikacijama Formule 1 za VN Mađarske zadobio frakturu lubanje, dobro se oporavlja i uskoro bi mogao napustiti bolnicu u Budimpešti, izjavio je liječnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u ponedjeljak navečer izjavio kako bi Massa mogao u roku od tjedan dana otići na kućni oporavak.

Ipak, službenik vojne bolnice AEK u Budimpešti, u kojoj se nalazi Massa, dao je znatno oprezniju izjavu. "Massino oko moći ćemo pregledati i provjeriti tek za sedam do deset dana, ne prije toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom kvalifikacija Massu je pri velikoj brzini u kacigu pogodio predmet koji je ispao sa bolida Rubensa Barrichella (Brawn GP). Zbog toga je Massa izgubio kontrolu i zabio se u zaštitnu gumenu ogradu.

Massa je zadobio frakturu lubanje iznad lijevog oka, te je operiran u budimpeštanskoj bolnici AEK. Šef neurokirurškog odjela te bolnice dr. Robert Veres izjavio je da je zasad teško predvidjeti u kojoj mjeri će ozljeda oka utjecati na nastavak vozačke karijere Felipea Masse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo