BOLJE NE MOŽE: / Halilović zabio prvijenac, Gijon slavio kod Espanyola!

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Alen Halilović zabio je svoj prvi gol u Primeri! Hrvatski reprezentativac koji je ove sezone na posudbi u Sportingu iz Gijona, bio je strijelac u 10.

3.10.2015.
22:07
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Sjajno je Halilović okončao akciju, fenomenalnim udarcem s 18 metara. Nije čekao, nije komplicirao, opalio je i svladao vratara Espanyola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menendez donio pobjedu Sportingu u 92. minuti

Uspio je izjednačiti Espanyol u 62. minuti, strijelac je bio Caicedo. A ondaa onda, kad se čekao posljednji sučev zvižduk, na isteku 92. minute, zabio je Menendez za Sporting, udarcem s 15 metara svladao vratara Paula Lopeza.

Bila je to tek druga pobjeda Sportinga protiv Espanyola koji je dominirao posljednjih 20-ak minuta utakmice. Neopreznost na samom kraju, skupo je koštala domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon asistencija, red je došao i na golove

Što se tiče Halilovića, nakon dvije asistencije u dresu Sportinga, došlo je vrijeme i za njegove pogotke. Hrvatski reprezentativac stigao je u Asturiju na posudbu iz Barcelone, a u novoj sredini pokazuje da se njegova karijera razvija na pravi način.

"Trener je baš inzistirao na mom dolasku, ali mi je odmah kazao da talent nije dovoljan za uspjeh", kazao je Halilović za španjolske medije prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZA ŠPANJOLCE JE 'GUAHILOVIC': /

'Ovdje me svi zovu dječak'

Image
ZA ŠPANJOLCE JE 'GUAHILOVIC': /

'Ovdje me svi zovu dječak'

Mogli su domaćini izjednačiti u 30. minuti, ali je Caicedo promašio s bijele točke. Isti se igrač iskupio za taj promašaj, jer je zabio za izjednačenje u 62. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Espanyolovi navijači zviždali Haliloviću

Halilović je iz igre izašao igre u 82. minuti, ispraćen gromoglasnim zvižducima domaćih navijača. Jasno, ne zaboravlja mu se da je igrač Espanyolu mrske Barcelone.

Na kraju se radovao 19-godišnji hrvatski reprezentativac, našao se u klupku igrača koji su slavili važnu Sportingovu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Gijona skupila je u sedam kola osam bodova i na 10. je mjestu Primere.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo