BOLJE DA SE NE SRAMOTE: / Zbog loše organizacije, otkazan Kup Dražena Petrovića!

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Hrvatska košarka je nakon ispadanja reprezentacije iz osmine finala Eurobasketa, dobila novi udarac. Ove godine u Hrvatskoj se neće igrati peto izdanje Kupa Dražena Petrovića!

22.9.2015.
23:05
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Šeprtljavoj organizaciji koju je vodio Željko Došen, četiri dana prije zakazanog termina, stala je na kraj Biserka Petrović.

Draženova majka je u ime Zaklade ukinula potvrdu o korištenju imena tog natjecanja na kojem su se i ove godine trebali obračunati Cedevita i Cibona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aco: Organizator nas još nije kontaktirao

"Potpuna neprofesionalnost organizatora koji nas još uvijek nije kontaktirao, dovela je do ove apsurdne odluke", kazao je Aco Petrović, član obitelji, ujedno i Cibonin predsjednik.

Kup Dražena Petrovića zamišljen je kao svojevrsni hrvatski superkup, ali s dodatnim natjecanjem u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, pored seniorskog dvoboja. Pobjednik je bila momčad s više pobjeda u svim dobnim kategorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavit će se...

"Draženovo ime zaslušuje puno više. Bolje je jednu godinu pauzirati, a onda od 2016. imati pravi uvod u sezonu. Najbolje bi bilo da organizaciju preuzme HKS ili Grad Zagreb", dodao je Petrović.

Propala je ideja i odigravanju prijateljske utakmice, jer Cedevita i Cibona međusobno igraju u ABA ligi već u 3. kolu, ta je utakmica na rasporedu 6. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo